Vores samarbejde med RelovedCPH

Hos Family Health har vi et samarbejde med RelovedCPH. Her er en introduktion af RelovedCPH fra dem selv:

RelovedCPH – en webshop, en butik og så meget mere

RelovedCPH er skabt for at sætte fokus på bæredygtighed i hverdagen og har til formål at gøre det nemmere og mere tilgængeligt at træffe bæredygtige beslutninger til gavn for os alle. RelovedCPH er lige nu en webshop med et voksende udvalg af bæredygtige produkter til hjemmet. Herudover er vi i gang med at åbne en fysisk butik på Nørrebro i København i samarbejde med en plantebaseret og bæredygtig café, og vi har masser af videre projekter i støbeskeen og planer om at blive til meget mere.  

Vores vision er at gøre det bæredygtige valg til det naturlige og mest oplagte valg. Vi ønsker at skabe bæredygtige muligheder for alle mennesker og dermed vise, at det ikke kræver hverken rigdom, et stort overskud eller uendeligt med tid at træffe mere miljøvenlige beslutninger i hverdagen. Bæredygtighed skal være for alle og ikke kun begrænse sig til nogle få, der har ekstra god mulighed for at træffe alle de ”rigtige” beslutninger. Derfor tror vi helt og holdent på, at hvert enkelt lille valg gør en kæmpe forskel i det store billede.

Vi lever selv efter ordene ”Ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget”, og det forsøger vi at praktisere i vores virksomhed.

Dette afspejler sig også i vores udvalg af produkter på shoppen. Ingen produkter er perfekte, da de i sig selv er udtryk for et forbrug, en produktion og dermed et aftryk i klimaregnskabet. Selvfølgelig ville det være bedst for kloden, hvis alle stoppede alt almindelig aktivitet og dermed så meget af aftrykket som muligt. Men det er der ingen af os, der har lyst til, og derfor er det ikke en bæredygtig løsning.

Af denne grund tror vi på, at produkter som afspejler en bedre mulighed, et mere naturligt alternativ er bæredygtige. Derfor forbander vi ikke plastik. Vi stræber ikke efter 100% zero waste. Og vi tror ikke på den perfekte livsstil.

Vi har fantastiske produkter, som opfylder et eller flere af vores krav og som udgør et alternativ til de gængse produkter, som er bedre for os selv, naturen eller kloden. Vi bestræber os på at udvælge så naturlige, så lokale, så økologiske og så genanvendelige produkter som muligt. Men vi har også produkter, der kommer i en genanvendelig plastikbeholder eller som ikke kan genanvendes, men på en anden måde tilbyder et bedre alternativ end det, man normalt kan købe.

 

Hvem er vi bag RelovedCPH?

Vi er to søstre, som sammen har skabt RelovedCPH med det formål at gøre en mere bæredygtig tilværelse nemmere og helt normal. Vi har selv gået med tankerne om, hvad man dog kan gøre for at ændre på sine forbrugsvaner, og hvordan man i det hele taget som forbruger træffer nogle bedre valg. Da vi manglede inspiration og et fællesskab at ty til, valgte vi at skabe det selv. Derfor deler vi om stort og småt på vores Instagram-profil @RelovedCPH, og vi håber på at skabe et space, som er inviterende, sjovt og hyggeligt at være en del af.

Samarbejde med FamilyHealth

Da Marianne fra FamilyHealth kontaktede os med tanke på at skabe et samarbejde, var vi ikke i tvivl om, at det kunne være gavnligt for os alle. Marianne besidder en utrolig ekspertviden på familieområdet, som er guld værd for sådan nogle som os. Vi har selv kun sparsomt med personlige erfaringer med graviditet, babyer og familie, men ville elske at kunne inspirere til en mere bæredygtig hverdag netop på disser områder, hvor omtanke, kvalitet og bevidsthed er så vigtigt. Det er derfor en spændende mulighed at samarbejde med FamilyHealth for at bringe mere viden ind i vores virksomhed og på den måde bringe endnu mere værdi ud til vores kunder.

Vi ønsker at skabe så stor opmærksomhed og oplysning omkring en bæredygtig livsstil som muligt, og vi vil derfor med glæde stå til rådighed for alle interesserede. Så vi besvarer hjertens gerne på spørgsmål omkring produkter, materialer, forbrugsvaner, mindset eller lignende. Vi har selv undersøgt, testet og købt alle vores produkter på shoppen, og vi arbejder hver eneste dag på at gøre det så nemt og gennemskueligt for alle at vælge de rigtige produkter for lige netop dem.

 

Kærlige hilsner og bæredygtige highfives fra Maja og Cecilie // RelovedCPH”

RelovedCPH kan findes på linket: https://www.relovedcph.dk/ eller på sociale medier.

Previous
Previous

Fra 2 til 3 – Hvad med os to?

Next
Next

Hvorfor vælge Privat Sundhedspleje?